Filmek,és sorozatok!Tinisztárok,hírek róluk,stb!Jó szórakozást

Ezen a honlapon rengeteg film és sorozatok információját megtalálhatod,szereplőkkel interjúk,képek,szövegek.Ezeken kívül még sok dolgot láthatsz!!!Hetente,naponta megújuló,új dolgok,új versenyek,tesztek,és még sok més dolog!!!:):):):)Remélem tetszik!

A sivatag átka

A film kalandos időutazásra hív minket, elsőként az Egyiptomi Birodalom, az ókori Istenségek világába. Innen a XX. századba ugrunk - rejtélyes titkokat kutatva, a végső állomásunk pedig napjaink. Mark a merész kalandor és háborús veterán, és az ő mogorva nagyapja próbálják meg együtt felkutatni a sivatag rejtélyeit. Amikor azonban a két férfi véletlenül kinyit egy ősi sírkamrát, kalandok hosszú sorát indítják el. Mark pedig az új társával, Dr. Alice Carterrel, és annak ravasz férjével veszik fel a harcot a sírt őrző felbőszült szellemmel.

 

Tartalom: A film kalandos időutazásra hív minket, elsőként az Egyiptomi Birodalom, az ókori Istenségek világába. Innen a XX. századba ugrunk - rejtélyes titkokat kutatva, a végső állomásunk pedig napjaink. Mark a merész kalandor és háborús veterán, és az ő mogorva nagyapja próbálják meg együtt felkutatni a sivatag rejtélyeit. Amikor azonban a két férfi véletlenül kinyit egy ősi sírkamrát, kalandok hosszú sorát indítják el. Mark pedig az új társával, Dr. Alice Carterrel, és annak ravasz férjével veszik fel a harcot a sírt őrző felbőszült szellemmel.

 

 

szereplő(k):
Morena Baccarin (Alice Carter)
Adam Baldwin (Jesse Carter)
Victor Webster (Mark)
George Kennedy (John Tevis)
John Aniston (Nigel Barrington)
Dan Castellaneta

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 230
Tegnapi: 158
Heti: 388
Havi: 4 208
Össz.: 1 223 608

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: A sivatag átka(kalandfilm)
Filmek,és sorozatok!Tinisztárok,hírek róluk,stb!Jó szórakozást - © 2008 - 2018 - filmeksorozatok.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: cserebere szerencse filmzene - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »