Filmek,és sorozatok!Tinisztárok,hírek róluk,stb!Jó szórakozást

Ezen a honlapon rengeteg film és sorozatok információját megtalálhatod,szereplőkkel interjúk,képek,szövegek.Ezeken kívül még sok dolgot láthatsz!!!Hetente,naponta megújuló,új dolgok,új versenyek,tesztek,és még sok més dolog!!!:):):):)Remélem tetszik!

 

 

 

 

Álom.net

írta isolde, 2009. április 24. 14:27, 55 hozzászólás

Egy pillanatig se gondoljuk, hogy nem vagyok célcsoport, mert de, a cukicsajos tinédzsermozik a kedvenceim, a Spinédzserek az a film, amit legtöbbször láttam életemben, az Álom.net pedig a trailer alapján igazi önmaga paródiájába hajló, aranyos, buta tinivígjátékot ígért. Nagyon kár, hogy nem sikerült végül jól megvalósítani, és az „olyan rossz, hogy ez már jó” kategória helyett is inkább csak a „szimplán rossz”-ba tartozik.

Álom.net

Regina (Labancz Lilla) dögös, nagyon szőke, a pompomcsapat kapitánya, valamint a Sportgimi legmenőbb fiújával, Dáviddal (Jankóczky Attila) jár. Egy nap azonban váratlanul kirúgják a suliból, és ha ez nem lenne elég, a szomszédba is új srác költözik (Csernoczki Ádám), aki haverjaival állítólagos rockzenét játszik a garázsban. Hálistennek Regi szülei gazdagok és befolyásosak, és már másnap beiratják csacska lányukat a város elit középiskolájába. A Virág Gimibe persze csak mufurc stréberek járnak egyenruhában, plusz a hangos szomszédfiú, mind lenézik a szilikonajkú Reginát, ám akkor! Kiderül, hogy a Virág Gimi kosárcsapatát csak egyetlen dolog mentheti meg: ha Regina itt is szervez egy pompomlány-csapatot még a mérkőzésig! Kaland, izgalom, alulöltözött tiniányok! És akkor még nem is beszéltünk a titokzatos rajongóról aki álom.net felhasználónév alatt romantikusan elcsavarja hősnőnk cuki fejét a világháló arctalanságába burkolózva. Vajon megnyeri-e a meccset a Virág Gimi az évtizedek óta veretlen Sportgimivel szemben? Vajon miért rúgták ki Reginát olyan tragikus hirtelenséggel? Kit tarthat az ember igaz barátnak, és ki ellenség a totál egyforma pompomcsajok közül? El lehet-e csábítani egy dögös macát a nagyi sütijével? És főleg, kit takar a romantikus álom.net fedőnév? Szerelem és féltékenység, ármány és emószene, eposzi küzdelem tesiteremben és gokartpályán alakítja és pecsételi meg a szereplők sorsát.

A film a nagy történelmi elődök, a Spinédzserek, Dr. Szöszi, High School Musical nyomdokain jár és azok kliséit próbálja ötvözni, amivel személy szerint nem is lenne problémám. Az sem zavaró, hogy itthoni középiskolákban nem éppen megszokott a pompomcsapat és a nyitott merci, ezek elit sulik, belefér. A színészek sem mindig mérhetetlenül rosszak. Profik csak a mellékszerepekben tűnnek fel, a film összes tiniszereplője amatőr vagy kezdő, ismeretlen arc, sajnos ennek megfelelően sokszor elég ügyetlenül játszanak, mintha könyvből olvasnák a szöveget. Dávid esetében ez éppenséggel direkt üdítő, a kősuttyó vagánycsávó karakterhez remekül passzol a Ford Fairlane szinkronos verzióját idéző beszédstílus, és most nem gúnyolódom, tényleg jó. A lányok esetében a látvánnyal kell beérnünk, ezt úgy tűnik, az operatőr is tudta, mivel szinte minden egyes snitt néhány másodpercig-percig filmezett napbarnított, meztelen combokkal, félmeztelen popsikkal vagy ezek tetszőlege kombinációjával indul. Komolyan többet látjuk a csajok hátsóját, mint a fejüket, és ez azért egy bizonyos dózis felett már zavaró, még akkor is, ha nincs szép fejük.

álom.net megint

Jó forgatókönyv, jó párbeszédek és jó zene kellett volna a filmbe, sajnos egyik sincs. A forgatókönyv annyira szétesett, hogy többször előfordult, hogy nem értettem, mi van, pedig azért ennél bonyolultabb történeteket is elmeséltek már kilencven percben filmvásznon. Nem passzoló, koncepciótlannak tűnő jelenetek és lapos, unalmas részek váltakoznak. A szereplők szövegét megpróbálták tiniszlengben megírni, amit néha eltaláltak, máskor inkább kínos. Van néhány valóban vicces jelenet, amin nevetek, máskor meg inkább olyasmi érzés nézni a filmet, mint Zuzu Petalssal beszélgetni. A zene alapvetően borzalmas, a szokásos magyar zenetévéken látható nyálas magyar romantikus popzene, az egyetlen valamirevaló (vagy legalább vicces) zenés jelenet, amit az Anti Fitness Klub nevű emószenekar művel az iskolabálon.

Álom.net értékelés

Tényleg sajnálom, jól is meg lehetett volna csinálni, ha nem rontották volna el. Cuki csajok, vagány csávók, néhány jó szöveg, többnyire lapos karakterek, rengeteg félmeztelenkedés, szétesett forgatókönyv, kínos zene. Valamiért nem tudom igazán utálni ezt a filmet, pedig borzalmas, 3/10-nél többet sajnos a legjobb szívvel sem tudok kiosztani rá. Cupp-cupp!

 

 

Bemutatkozás

Életem a Kisvárostól "Hollywoodig"!

9 éves koromban nagy reményekkel költöztem családommal a Fővárosba. Kislányként a legnagyobb álmom az volt, hogy egyszer én is olimpiai bajnok úszó legyek. Soha nem felejtem el Vitray Tamás biztatását, mely nekem is erőt adott: „Gyere Egérke, gyere kicsi lány”. Elhatároztam: olimpiai bajnok leszek! Ezt a vágyamat kemény munkával, és rendszeres edzésekkel 5 hosszú éven keresztül kergettem. Tudom, aki sportol joggal mondja, hogy 5 év nem nagy idő, és tán így visszagondolva tényleg nem, de ha azon a bizonyos napon az uszodában nem változik meg az életem, lehet, hogy ma is úszom, mert szerettem, és a mai napig összeszorul a szívem az uszodára gondolva...

Az a bizonyos nap. Egy akkori sorozat, a Kisváros stábja az uszodába jött az egyik részhez fiatal tehetségeket válogatni egy epizód erejéig. Úgy éreztem, ezt nekem is ki kell próbálnom magam!

Nem a modellkedés és szépségversenyzés világa vonzott, már akkor tudtam, hogy nem csupán egy olyan lány szeretnék lenni, aki szépen tud mosolyogni a képeken, hanem Labancz Lilla, aki bebizonyítja, hogy tehetséges valamiben. Ha ez az úszás, akkor az uszodában, ha statisztaként, akkor a nagy színészek, példaképek mellett, de bizonyítani akartam.

Az egy epizódból három lett, és ekkor döntöttem el: SZÍNÉSZNŐ leszek!!! Mivel vidéki lányként nem nagyon voltak budapesti ismerőseim, akik tanácsokat tudtak volna adni, így elkezdtem képezni magam. Otthon hangosan könyvekből olvastam, hogy fejlesszem a beszédkészségemet.

Egy véletlen folytán bekerültem egy műsorvezető válogatásra, majd másnap hívtak is, hogy engem választottak. Nagyon izgatott lettem, hisz még csak 16 éves voltam.

Ezután egyik szerep követte a másikat, hol kisebbek, hol nagyobbak, egy volt a fontos: hogy SZÍNPADON LEGYEK, és hozzá járulhassak mások szórakoztatásához. Szinte minden castingon ott voltam, annyira akartam csinálni. Életem egyik legboldogabb időszaka volt. Bízom benne, hogy még lesz lehetőségem a mindent jelentő deszkákon állni és „csak” játszani, játszani...

A legnagyobb álom pedig csak ezután következett. Főszerepet kaptam egy mozifilmben. Én, Labancz Lilla a vidéki lány, aki nagy reményekkel indult. Az álom szó lett életem kulcsfontosságú szava, hisz a film címe is Álom.net, amiben álmaim szerepét játszhatom. Mi ez, ha nem álom???

Bízom benne, hogy nem fogok felébredni, és tovább álmodhatok, mert érzem, hogy jó úton vagyok.

Álmodozni pedig nem szégyen. Mindenkinek vannak álmai, amiket fel kell vállalni, mert az eltitkolt, elfojtott álmok nem tudnak teljesülni, hisz senki nem ismeri meg őket. És ha mégis rossz úton járnál, ne feledd! Életed legnagyobb és valós álma, hogy csodálatos szüleid vannak, akik segítenek a jó útra visszatalálni. Én rengeteget köszönhetek szüleimnek! Nem jártam magániskolába, nem voltam magántanuló, nem kaptam autót, nem mentettek ki a dolgozatok alól, viszont egy dologra mindig figyelmeztettek, és ennek köszönhetem, hogy ma itt tartok. A kötelességeimre, az iskola fontosságára! A céljaim elérése érdekében dolgoztam, küzdöttem, és Ők mellettem voltak/vannak. Támogatnak!

Merni kell Nagyot Álmodni Mert Minden Sikerülhet Amit Eltervezünk Csak Hinni Kell Magunkban és én is hiszem hogy legtitkosabb álmaim fognak teljesülni, a kezdő lépést már megtettem! Ami lehet, hogy nem is olyan titkos.

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 144
Tegnapi: 71
Heti: 719
Havi: 4 271
Össz.: 1 217 382

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Álom.net (vígjáték)
Filmek,és sorozatok!Tinisztárok,hírek róluk,stb!Jó szórakozást - © 2008 - 2018 - filmeksorozatok.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: cserebere szerencse filmzene - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »